24. 3. 2016

Začarovaný kruh ?

Proč jsem pozastavila? 
Proč nejsem aktivní ?

Tohle jsou otázky, které vás možná napadly, pravdou je, že sama nevím odpověď.
Není to tak, že nestíhám času je spousta, ale spíš není nálada a radši dělám jiné věci. Nějak přešla taková ta chuť. Důvodem je hrozně malá odezva...já vím, že si za to můžu sama, mám pár SB, za které jsem vděčná, ale prostě jsem strašně demotivovaná, když mám u článku třeba 2 komentáře...kdyby jich bylo aspoň 10, ale nic... Když vydám článek většinou ho sdílnu na FB ve skupinách, kde jsou blogerky, ale stejně to moc nepomůže. Říkám si jestli byla chyba se přestěhovat z blog.cz na tento blog...nevím... Dřív jsem si psala blog hlavně pro sebe, hlavně deníčky, jenže ty už ani teď nepíšu a pořádně nestíhám.
Neříkám, že se nic neděje. Často se scházím s holkama ze třídy, občas jdu s kamarádkou ze třídy i z koleje někam na město, o víkendech jsem s mou drahou polovičkou a nebo třeba s kámoškama, občas je nějaká akce, zábava nebo oslava narozenin, vlastně by bylo o čem psát, jen nepíšu.
Je to trochu začarovanej kruh, když nejsem aktivní já nemůžu čekat aktivitu od čtenářů, ale zase vydávat si články pro sebe je hrozně ...já nevím jak to říct, prostě to jakoby zklame a říkám si, že nemá cenu si s tím dělat práci a radši si pustím seriál, zkouknu youtubery a dalších X věcí než se smolit s článkem, asi mě chápete doufám

Mám pocit, že i tenhle článek je zbytečný, že si to stejně vůbec nikdo nepřečte... Ale píšu ho no :D


PS:Tímto článkem neříkám zda se vracím nebo ne, aktivita bude spíš náhodná a dle nálady



10 komentářů:

  1. Nemůžeš se divit, že nemáš komentáře, když tentotvůj článek končí tím, že aktivita bude náhodoná. To pak když někdo tvůj blog sleduje každý den, tak přestane. Nebude přece koukat na to jestli si něco přidala nebo ne stále, nemůže čekat na tvou náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si ještě jednou celý článek včetně nadpisu, píšu, že je to začarovaný kruh, konkrétně:Je to trochu začarovanej kruh, když nejsem aktivní já nemůžu čekat aktivitu od čtenářů, ale zase vydávat si články pro sebe je hrozně ...já nevím jak to říct, prostě to jakoby zklame a říkám si, že nemá cenu si s tím dělat práci

      Píšu o tom celý článek o tom, že si za to můžu sama a nechci radu nebo tak vím to ;) Přijde jak kdyby jsi to vůbec nečetl/a.
      Pokud mě někdo začne sledovat samo se mu na stránce ukáže upozornění, že jsem článek přidala :)

      Vymazat
    2. Pochopila jsem to dobře, ale jde o to, že z tvých článků musí být cítit to, že tě to baví, naplňuje a sama si s tím spokojená. Potom přijde právě den, kdy místo 1 kometáře budeš mít komentářů tolik, že nebudeš stíhat odpovídat :)

      Vymazat
    3. bloguju od roku 2008 takže za ty léta to omrzí když výsledek v podstatě nikde, neříkám že bebyly úspěšný období, ale poslední dva tři roky je to bída i když jsem přidávala každý den článek :)

      Vymazat
    4. Jo to chápu, ale hlavně s tím nesmíš končit:)

      Vymazat
  2. chapem tvoj pohlad, je to demotivujuce, ked clovek ocakava nejaku odozvu a namiesto desiatich komentarov pridu dva. avsak ak clovek neobieha aj "nespriatelene" blogy, tazko nadobudne vacsie obecenstvo. je s tym vela namahy, ale ak to s blogom myslis vazne, nieco treba obetovat.
    je to vsak uplne na tebe. len nemozes ocakavat, ze sa z cista jasna objavia ludia, ktori na tvoj blog zavitaju. samozrejme stava sa, ze pride nejaky "okoloiduci" a zanecha komentar, ale na to nie je dobre sa spoliehat. ak nemas cas, je to v poriadku, ale potom je dost mozne, ze sa budes musiet uspokojit z tymi dvoma komentarmi. ak si aktivna ty, budu aj ostatni, aj ked mozno nie v takej velkej miere, ako by sa ti mohlo zdat idealne.
    o co mi ide. ak sa rozhodnes pridavat clanky a obiehat blogy, casom sa najdu ludia, ktori budu dobrovolne a pravidelne navstevovat tvoj blog. len to chce cas.

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé tak to si tu náladu a pauzu umím predstavit, prožívala jsem toto i já a urcitě te to zase chytne, jenom nevís kdy no. :-)
    Ale nic si z toho nedelej nejde o nic. :-)
    Taky jsme tedka zacala zase asi po roce nebo tak.a mám treba jenom 5 lidí denně což je šílené ale tak co, musim byt trpelivá no. :-)
    tak hodně zdaru. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. ~Čaué~
    Já většinou,když mám málo komentářů u článku, mě to motivuje k tomu, abych byla více aktivní.. více obíhala a navštěvovala blogy, protože odezva se pak vlastně odráží z toho. A pokud teda ten čas máš, proč to nezkusit?
    Já články nikde nesdílím.
    Na seriál teď koukám nonstop. Upíří děníky <3 ááááááá :33
    Na youtubery ten čas už tolik nezbývá.. jsem ráda, když já občas něco vydám :D :3 Já to chápu.. a proč by si článek nikdo nečetl? To si opravdu nemyslím. A vidím, že si ho někdo přečetl :)
    Tak hodně štěstí.. třebase to ještě napraví.
    Měj se :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si čtu téměř každý tvůj článek <3 a bavilo mně i koukat na ty vlogy, pro mně jako pro holku co bydlí doma s rodiči, chodí jen do školy a na tréninky je život "dospěláka" úplně mega super zajímavej. Jinak se neaktivity (nebo jak to říct) neboj. Články sdílej, mně to hodně pomohlo, člověk musí bejt dotěrnej a pak si možná na ten odkaz i někdo klikne :) a na blogu je možná taková větší podpora blogerek mezi sebou, ale časem to půjde, uvidíš :) musíš doufat, stejně tak jako já a i Friends vogue <3

    xoxo, sophie

    OdpovědětVymazat