21. 4. 2016

Diary 21.4.2016

Už třetí deníček za sebou, nu co už ...

AHOJ,
kdyby někoho zajímalo, jak žiju tak si to může prečíst právě teď.
Dvoutýdení praxe ve školce, byla úžasná, nemám k tomu co víc napsat, bylo to super a tahle práce je to co by mě v životě neskutečně bavilo a naplňovalo... :)

Taky jsem se sešla se spolužačkou ze střední a šly jsme na kafčo a skvěle jsme pokecaly, snad se v létě sejdem v plném počtu a ne jen dvě :)

O víkendu jsme s Tondou (přítel) šli s našema kámošema Renčou a Honzou posedět dát si pizzu zahrát šipky a kulečník atd a bylo to fajn :).
 Školní týden byl jakž takž v pohodě, v pondělí jsem šla na brigádu, kde mě kamarádka ukázala co a jak - ona bude chodit v pondělí a já ve středu, ve středu jsem teda byla sama a šlo to dobře :) Uklízíme sportovní halu včetně sprch, wc a chodeb :). Každý den jsem trénovala hru na klavír, ale moc se mi nedaří na to že to musím příští týden odehrát... mám vážně obavu, že to do toho termínu nedám, jenže učitelka jde na mateřskou takže nevím jak by se to řešilo (naštěstí nejsem sama zatím :D)
No a dneska je překrásný počasí, vytáhly jsme s holkama na koleji židle a stolek ven a celý odpoledne proseděli venku, a bylo opravdu super, teplo jako v létě, dali jsme si kafčo a jahody a přemýšlely jsme i o grilovačce, jenže nemáme dřevo :D Takže si uděláme jídlo normálně v kuchynce a pak si ho vezmem ven :) Pořád je tam hezky ;).
Je fajn že máme hned u "koleje" prostor a nejsou kolem cizí lidi, je to jako na zahradě no :) 
Pro dnešek asi vše tak papec <3

6 komentářů:

  1. ~Čaué~
    No jsem zvědavá na svojí dvoutýdenní praxi :)
    Je dobře, ale že jsi byla s praxí spokojená a že tě to bavilo a naplňovalo :)
    Kafčo a jahody... viděla jsem snap :D
    No měla ses docela fajn, koukám. Klavír jistě dáš :)
    Tak se měj :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je dobře, že tě to bavilo. :) To si ten týden užíváš. :) Obdivuju tě, že umíš hrát na klavír. Taky bych to chtěla umět, tedy zahrát alespoň jednu skladbu automaticky. :)

    lifeis-beautiful.blog.cz
    Andey

    OdpovědětVymazat
  3. tež bych šla úplně grilovat :D jinak skvělé fotky.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. mne vobec nevadi, ze davas dennockove clanky, je zaujimave precitat si nieco o tom, ako zijes :)
    stretavanie s byvalymi spoluziackami budem realizovat az cez prazdniny, ked budu mat vsetci cas, lebo teraz mame vsetky toho hrozne vela. ja naopak preferujem stretnutia iba vo dvojici, aj ked minule leto sa mi stalo, ze sme boli spolu styri kamaratky, co sa pozname zo skolky a teraz chodime kazda na inu vysoku, a to bol asi najlepsi den minulorocneho leta. mali sme si co povedat, vymenili sme si zazitky, nazory, sny, proste bolo super. mozno to bolo tym, ze ziadna z nas nie je takej prilis dominantnej povahy a prirodzene sme sa pri rozpravani striedali. proste som nemala pocit, ze je niektora z nas prilis ticho a bolo to neskutocne super <3
    drzim palce s tym klavirom, ja som sa kedysi pokusala hrat, ale dost rychlo som na to zanevrela. kamaratka vie hrat na klavir uplne dobre a velmi ju za to obdivujem. podla mna ludia, ktori vedia hrat na akykolvek hudobny nastroj su fakt talentovani.
    cez tyzden krasne svietilo slniecko a cez vikend sa to zase (minimalne tu u nas) pokazilo. ale zatial neprsi, co je aspon trochu pozitivne.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem si ji jistá, že tu hru na klavír dopiluješ a příští týden to zahraješ v pohodě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Včera i předevčírem bylo opravdu krásně, dneska je bohužel fakt hnusně :-/ koukám, že žiješ vcelku dobře :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat