4. 2. 2017

Wishlist únor 2017

Je tu začátek nového měsíce a s ním i wishlist věcí, které bych si ráda pořídila



Tentokrát toho není moc, za to se jedná o poměrně dražší věci, nebo aspoň pro mě jako pro studetku ano :)





Mánie plastových - gumových tašek už je tu nějaký ten pátek, líbily se mi vždycky, ale ta cena mě vždy odradila. Dvě moje spolubydlící jsou milovnice obag kabelek a snadno se tomuhle trendu a "mánii" podlehne, kor, když i mě se líbí a jsem v kolektivu lidí co je mají. I přesto jsem koupi neplánovala. Pokud obag znáte víte, že se zvlášť kupuje tělo, ucha, vnitřní tašky a další možné doplňky jako jsou různé lemy, bambulky a mnoho dalšího, takto si každý může sestavit kabelku přesně podle svých představ, originální a hlavně může vybírat z mnoha barev, ale i typů. Každopádně ceny se pohybují kolem 600 kč za ucha 600 kč za vnitřní tašku a 1200-2000 za tělo ( jsou i různé limitky, brush těla a mnoho dalšího). Komplet tedy vyjde na moje poměry na kabelku dost draze. No a jednoho dne jsem objevila na jedné FB skupince neoriginální obag tělo za 450kč , je na chlup stejné jako originál jen nemá logo, proto jsem tak nějak bez rozmyslu tělo zamluvila, hlavně bylo v pískové barvě a tato barva se mi líbí, říkala jsem si, že si aspoň  můžu vyzkoušet zda bych originál unosila, jak mě taška bude vyhovovat a pod. Takže tělo už bych měla, teď už zbývají jen ucha a mě se k této nejvíce líbí právě lana a nějakou vnitřní tašku :) Vím že spousta obag maniaček hrozně kritizuje ty co mají fejky, tvrdí, že když na to nemáš tak si tu kabelku nemáš pořizovat, kritizují maminky na mateřské, které shání fejky a tvrdí, že se na to prostě ušetřit dá, když tu kabelku hodně chceš... asi je to trochu pravda, každopádně časem mi nikdo nebrání toto fejk tělo prodat a přišetřit si na originální,  zatím ale nejsem v situaci, kdybych si ho pořídit mohla. Pak je tu i skupina lidí, kterým se tahle plastová kabelka hnusí,že je to jak taška na pláž apod,  ale sto lidí sto chutí ne ? Co vy a obag ?
Každopádně ve wishlistu mám tedy ucha a vnitřní tašku a doufám, že je brzy pořídím, ať můžu kabelku vyvětrat po venku :)
Fu... to jsme se rozepsala :D


Další položkou je zubní kartáček od colgate s bělícím gelem, zuby mám zažloutlé a ráda bych si něco pořídila na vybělení a tohle mě láká :)

Poslední věc je Sudocrem, který pokud se nepletu je na dětské zadečky na opruzeniny, co jsme ale s holkama vyzkoušely a zjistily tak je skvělý na pupínky, namažete přes noc a ráno zmizí, vyschnou, nebo se zmenší :) 


No a tím můj wishlist končí, stejně si myslím že si maximáně stihnu sestavit kabelku a na zbytek si pořídím až další měsíce :)

9 komentářů:

  1. Já nevím, mně se ty Obag nikdy nelíbily. Ale ten kartáček mě také láká, koukala jsem na cenu a přijde mi tedy docela přemrštěná..dlouho přemýšlím o nějakém způsobu bělení zubů :) tak se budu těšit na recenzi

    OdpovědětVymazat
  2. o Obag som este v zivote nepocula, asi nejdem s dobou :D ale okolo mna sa v poslednych rokoch viac vyskytuju chalani ako dievcata, takze taketo veci sa prilis neriesia a tym padom ich neriesim ani ja.

    OdpovědětVymazat
  3. Obag se mi vůbec nelíbí, sice se mi líbí, že máš jedno tělo a k tomu můžeš mít X uší či vnitřků, ale vzhledově se mi bohužel nelíbí.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v práci musím být ve sportovním, takže jsou legíny ideální :-)

      Vymazat
    2. tak v tom případě jsou skvělé :)

      Vymazat
  4. Děkuju :) nerada fotím večer kvůli světlu, ale bohužel..nemohla jsem počkat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já na pupínky teda nejvíc doporučuju bambucké máslo, podle mě je to naprosto zázra. Mají ho v každé drogerii a je to 100% bio. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta kabela Obag vypadá opravdu jako nějaká taška na pláž! A po přečtení Tvého článku, kolik že stojí, tak opravdu koukám! Za takovou cenu už se dá sehnat úplně luxusní kabelka kožená..Nechápu, nekoupila bych si Obag.

    OdpovědětVymazat