11. 8. 2016

Malé kosmetické nákupy léto 2016


Ahoj, v tomhle článku vám ukážu, co jsem si v poslední době nakoupila, všechny věci jsou kosmetické, plánuji také článek s oblečením a článek s nákupy back to school, ale teď hurá na kosmetiku :)

1.Sada Avon - lesní plody a granátové jablko
Z této sady jsem doma měla ten třetí produkt což je krém na tělo, naprosto božsky voní a oblíbila jsem si ho a téměř denně se s ním po koupání mažu :) Když jsem v Avonu uviděla tuto sadu, kde je nejen krém, ale i sprchový gel a peeling neváhala jsem a objednala si tuhle sadu :). Všechny produkty nádherně voní a všem tuto sadu doporučuji :)
Cena: 129 Kč
K objednání v aktuálním katalogu avon

2.Tvářenka essence

Tuto tvářenku jsem také už doma měla, vydržela mi snad dva roky, ale už jí je tam opravdu zbyteček tak jsem si koupila další, protože mi moc vyhovuje, navíc byla ve slevě :)
Cena: 35 Kč
Drogerie DM


3.Stíny Miss sporty

Stíny moc nepoužívám, ale poslední dobu jim dávám šanci. Tuhle mini paletku jsem si koupila neplánovaně, když jsem šla do drogerie, byla ve výprodejovém košíku. Zaujaly mě hlavně zlaté, šedé a černé stíny, nakonec to dopadlo tak, ž ten růžový používám nejvíc - je nositelný, nevýrazný a hezky sjednotí víčko. Stíny mě ale zklamaly čekala jsem lepší pigmentaci a hodně práší. No žádná sláva.
Cena: okolo 40 kč v akci
Drogerie Rossman

4. Tužka na rty essence

Chtěla jsem vyzkoušet konturky od essence, vybrala jsem si tento odstín (10berry on my mind) je to celkem tmavý odstín, ve skutečnosti více fialový aý švetskový - fotka vůbec neodpovídá skutečnosti. Zkoušela jsem jí 2x a čekala jsem že bude lepší... no zatím testuju, ale další si asi nepořídím.
Cena: Okolo 50 Kč
Drogerie Rossman

5. Suchý šampon batiste

O tomto produktu se nebudu nijak rozepisovat - prostě suchý šampon. Toto je moje nejoblíbenější vůně a tuším že jí v běžných drogeriích zatím nemají proto, když jsem šla narychlo kolem Douglasu popadla jsem ho protože ten co mám doma si hrozně šetřím a mám ho už dlouho, tak teď už nemusím :)
Cena:119 Kč
Douglas ( jiné vůně lze zakoupit i v DM)




17 komentářů:

  1. Tenhle suchý šampon jsem v Dmku viděla, akorát ho u nás mají tak za tři stovky, takže to je pro mě krapet pasé :)
    Avon má naprosto božské produkty. Já jsem teď od mamky dostala nějaký osvěžující sprej s aloe a bavlníkem, myslím a voní to naprosto megabožsky!
    Na článek back to school se moc těším a taky plánuju nějaký ten článek, ale uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože za 300? To ani není možný prodejní cena je kolem stovky...

      Vymazat
  2. ďakujem za túto recenziu (?). Pomohla mi, pretože nad tou ceruzkou na pery som rozmýšľala, ale vidím, že to nie je žiadna sláva, ostanem pri hnedých tónoch. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no dost vysušuje a ani moc nedrží, ale ještě jí dám šanci :)

      Vymazat
  3. To granátové jablko od Avonu je božský. Jednou jsem ho měla.. mmm asi ho chci znovu :D A co rozhodně Avon podle mě umí jsou tělové spreje. Dřív měli malinový. A ten jsem měla chuť vypít. :D

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já moc tělové spreje nemusím voní krásně to ano ale nevydrží dlouho mám pocit že za 5 minut nic necítím :(

      Vymazat
  4. Mám hodně ráda ten suchý šampon bastiste :P

    OdpovědětVymazat
  5. ~čAUÉ~
    Tak prvně k tvému komentáři u mě na blogu.
    Zootropolis jsem viděla hned ten další den, co jsi mi o tom psala. Moc se mi to líbilo. Hezká to pohádka :)
    Zaječice polda :)
    Jinak, co se týče čaje ze zázvoru s medem,citrónem a tak ... to znám. Děláme to taky, když jsme nemocní, nebo spíš bratr :D

    Mám pocit, že něco z té sady avonu jsme měli, ale ne tu sadu :D Jakože celou... :D Snad chápeš :)
    Ty stíny vypadají moc hezky :) Barvy, co používám, když už si stíny nanáším, což není moc často :)
    Tužku na rty mám někde také, ale moc ji nepoužívám :)
    A suchý šampón jsem stále nevyzkoušela.

    No nic, měj se :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten článok s nákupmi do školy sa teším úplne najviac! :D Inak z týchto nákupov ma najviac zaujala celá tá sada od Avonu, všetky tie produkty musia nádherne voňať. Lesné plody a granátové jablko sú úžasná kombinácia! :) Inak ten suchý šampón Batiste má teraz fakt každý, premýšľala som, že by som si ho kúpila aj ja ale bojím sa, že by mojim vlasom neprospieval, keďže ich mám dosť suché a lámavé :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :) Vyjde koncem sprna :)
      Suchý šampon je perfektní, ale já mám vlasy jemné... ale podle mě by měl sedět všem typů vlasů - pohltí mastnotu a dává se jen ke kořínkům :)

      Vymazat
  7. Sada od Avonu vypadá dobře. A určitě krásně voní.
    Tvářenka od Essence také není k zahození, já to ale bohužel nemohu posoudit, jelikož tvářenku nepoužívám. Jsem spíše pudrový a bronzerový člověk.
    Stíny vypadají trochu nekvalitně. Každopádně ten růžový je zřejmě dobrý.
    Tužka na rty vypadá dobře, ale asi moc není. Já tužku na rty nepoužívám.
    Suchý šampon už si chci dlouho koupit. Zatím jsem ho nikdy nevyzkoušela. Dávám přednost normálnímu šampónu, ale uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No abych se přiznala já právě volím vždy tvářenky dohněda a spíš s nimi zacházím jako s bronzerem :) Suchý šampon je spíš záchran a když si nestihnu umýt vlasy :)

      Vymazat
  8. tak verim, ze ta sada z Avonu musi vonat uplne nadherne <3
    mam pocit, ze na skolsky rok si suchy sampon znova zaobstaram, lebo mala som ho raz a bol celkom fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj je pravda že přes léto taky suchý šampon nepoužívám tolik, protože tolik neřeším jak vypadám, ale do školy se snažím chodit upraveně takže suchý šampon je must have :)

      Vymazat
  9. Tyto články mám moc ráda :) všechny věci vypadají super :) jsi s tou tužkou na rty od Essence spokojená, nebo je to opravdu propadák ? :)

    OdpovědětVymazat