19. 8. 2016

Mini recenze Hugo boss The scent ( parfém)




Ahojte !

Dnes jsem si pro vás připravila menší recenzi, parfému od značky Hugo Boss. Malou z toho důvodu, že mi domů přišel vzorek zdarma :). Nejedná se tedy o celé balení, a mám tedy možnost recenzovat vůni pouze ze vzorečku, někde jsme slyšela, že některé značky, dělají vzorečky o něco silnější aby šla vůně  lépe cítit, zda je to pravda, ale nevím, upřímně si myslím, že ve vzorečku je tentýž produkt jako v plném balení :). No co myslíte vy?

Normálně bych vzoreček asi nerecenzovala ale mám k tomu tři důvody:
1. Jedná se o známou značku, která se řadí mezi ty dražší, ale tím pádem i kvalitní.
2. Vždycky jsem chtěla nějaký parfém, který je známý, a je z takové té dražší třídy ( běžně používám parfémy z drogerie, Avonu a podobně) a chci se s vámi podělit o můj názor.
3. Vzoreček mě zaujal natolik, že o něm chci napsat :)



Jak už jsem psala jedná se o parfém značky Hugo Boss,konkrétní název je THE SCENT
Parfém lze koupit v pánské a dámské variantě, já mám samozřejmě dámskou. Jak můžete vidět na obrázku nahoře, přišel mi k parfému plakát (leták nevím jak to pojmenovat), z druhé strany jsou oba typy vůní popsány, já zde  ZKRÁCENĚ napíšu popis pouze dámské vůně:)

Boss The Scent for her
 Vůně od medových tonů broskve, frézie,vonokvětky s nepatrným orientálním nádechem postupně přechází k intenzivním tonům pražených kakaových bobů.

Já sama nedokážu vůně popisovat, ale když bych se o to měla pokusit tak musím říct, že parfém voní opravdu krásně! Na první přičichnutí mě nezaujal, ale když jsem si ho aplikovala na kůži tak jsem byla velmi mile překvapená. Vůně je příjemná, opravdu nevím k čemu ji přirovnat není příliš sladká ani příliš kořeněná je prostě úplně akorát ! Trochu vůně jsem si dala na zápěstí a když píšu článek krásně tu vůni cítím a je velmi příjemná. Vydrží na kůži dlouho a není to ten typ parfému, který když si dáte ta za chvíli necítíte ani vy ani okolí. Vůně mi přijde taková čistá,lehká, ale zároveň poměrně intenzivní, ne nic otravného nebo vtíravého cítíte ji hodně, ale vůně není agresivní, není to takový ten bolehlav.


Parfém má navíc nádherné balení, které se mi moc líbí a hned bych takový krásný flakonek, ve své sbírce parfému brala :)

Cena parfému se pohybuje kolem 1700 -2000 kč, musím přiznat, že za tu cenu bych si ho nekoupila, i přesto, že mě vůně zaujala. Kdybych měla k dispozici tento finanční obnos a měla si za něj koupit parfém, nejspíš bych se porozhlédla i po jiných a za dva tisíce hledala ještě větší pecku než je toto :). Vůně je sice hezká a nadchla mě, ale není to ten typ vůně který by mě dostal na tolik, že bych ho musela za každou cenu mít. :).

 Zda koupit nebo ne je na zvážení každého z vás, co bych vám ale poradila je, že pokud si chcete koupit jakýkoli dražší parfém, objednejte si nejdříve vzorek. Vzorek si můžete v klidu doma očuchat, vyzkoušet vůni na kůži a to jak voní v průběhu dne (což třeba v parfumerii nezjistíte, působí tam na vás tolik vůní, že když budete čichat ke třetí už budete mít ve všem guláš, navíc spousta parfému po přičichnutí voní úplně jinak než když si je dáte na kůži, naopak některý parfém vám může při přičichnutí vonět, ale když ho budete mít na sobě a budete ho cítit celý den začne vám vadit ). Díky vzorečku budete mít 100% jistotu zda do parfému jít či ne (přeci jenom vzorek je víc než na jedno použití )

A co vy a dražší parfémy ?
Měli jste někdy parfém od této značky ?
A jaký je váš nejoblíbenější parfém ? 



6 komentářů:

  1. ~Čaué~
    Jů, ten obrázeček malého parfému, řekněme emoji, nebo pixelka? ... je fakt roztomilá :D
    Jinak, já parfémy a voňavky moc nepoužívám... spíš deodoranty. :) Jak kdy mám k čemu přístup no :)
    Vonokvětka... zvláštní to slovo :D
    Vůně častokrát voní jinak na kůži, než normálně.
    Myslím, že jsi parfém popsala docela hezky :)
    Já si dražší parfémy teda vážně nekupuji a v této ceně už opravdu ne :)
    A tuto značku jsem nikdy ještě asi nezkoušela, nejsem si jistá :)
    Tak se měj :)

    OdpovědětVymazat
  2. Voňavky a parfémy v těch klasických sleněných nádobbkách nepoužívám :) Jsem hrozný nepořádník, takže by hrozilo, že by se mi ta lahvička rozbila a většinou jsou dražší.
    Nejvíc používám také deodoranty, které jsou mi...asi bližší (to zní vážně divně).
    O značce jsem neslyšela :) Překvapivě!

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď drahý parfém dostala k narozeninám a to od Marc Jacobs, ale sama bych si ho nikdy nekoupila. Také na něj udělám recenzi :-)
    Od hugo Boss se mi líbí jiný parfém, ale nevzpomenu si na název :-/
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. mam pocit, ze vzorku tejto vonavky som tiez odniekial mala. ale oni su tie vzorky take podobne, ze fakt neviem :D drahsie vonavky mam celkom rada, ale kupujem si ich tak maximalne raz za rok alebo ich od niekoho dostanem na Vianoce alebo narodeniny.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám parfémy ráda a Hugo je dobrá značka ale takovou částku bych za něj upřímně nedala.

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle parfém je můj oblíbený :) Ano, je drahý, ale naštěstí mám tak hodnou mamku, že mi ho už několikrát koupila k narozeninám nebo k Vánocům :) I když je to trochu jednotvárný dárek, vždycky mě mooooc potěší!

    OdpovědětVymazat