3. 1. 2016

Diary 23.12 -3.1

Krásné nedělní odpoledne!

Jak jsem prožívala svátky ? Nejprve chci říct, že to bylo opravdu hektické a rychlé a přijde mi jako by štědrý den byl předevčírem :D. Proto, že to tak rychle uteklo jsme nestihla napsat deníček což právě dělám a zítra snad konečně uvidíte co jsem našla pod stromečkem :)

23.prosince
Den před štědrým den jsme s přítelem jela k jeho rodičům, sestře a babičce, kde jsme si vyměnili dárky, poseděli a pak šli na nákup a koupit kapra.

24. prosince
Štědrý den byl fajn, ale opravdu to uteklo, vánoce jsem trávila s rodiči, přítelem a mojí babičkou a bylo to fajn :) Z dárečků jsem nadšená a byl to moc fajn den :)


25. prosince
Na Boží hod k nám na oběd přijel brácha s Luckou ( jeho žena) a malým Jířou (což je můj synovec).
Měli jsme takové druhé Vánoce a po obědě jsme šli ke stromečku znovu :). Jířovi je šest let a ještě na Ježíška věří tak to bylo pěkné :)

26. prosince
Na Štěpána jsem s taťkou jela na oběd k babičce (mamka byla v práci) kromě nás tam byla i teta se strejdou a bratranci, měli jsme výborný oběd a kolem 5 večer jsme jeli domů.
Večer jsme šli na Šťepánskou zábavu do hamrů ( Já, Tonda, Týna, Standa, Peťa, Verča, Lukáš, Eliška)
(Lukáš,Verča,Eliška,Týna,Já)

(Já a Týnuška)



27. prosince
Opět přijel brácha s rodinou a Lucka mi celé odpoledne dělala gelové nehty, já chodím na gelovky do salonu k vietnamcům, ale tentokrát to zkusila Lucka, protože má doma na to sadu, takže jí dovezla a sice jsme to dělali snad tři hodiny,ale jsem spokojená, mám prsteníčky ze zlatých třpytek a ostatní prsty jsme si nechala udělat jen gelem a lakuji si je podle nálady a potřeby sama lakama, které mám doma :). Malého Jířu u nás nechali na pár dní na prázdniny :)

28. prosince
Tento den byl bez návštěv, odpoledne jsem si protřídila boty, protože jsem k vánocům dostala 4 páry :D  Takže bylo potřeba boty roztřídit a některých se zbavit, některé z nich  prodávám na vinted .
Pak jsme s přítelem vzali Jířu ven a ještě jsme k sobě vzali mojí kamarádku Terku, která má novou labradorku Sunny a šli jsme se projít.

29.prosince
Návštěvy pokračovali, tentokrát k nám přijeli tři tety, strejda a malá Kristýnka -  příbuzní z mamčiny strany. Jak vidíte opravdu nebyl čas, ale k vánocům patří rodina a já jsem ráda, že nejsme zaprdlí a zalezlí doma a že se u nás pořád něco děje. Navíc nám tety vyprávěli o vesničce Kladruby, která má asi 10 obyvatel a zbytek jsou chalupáři a tato vesnička je na vánoce každoročně vyzdobena a prodávají tam svařák a jezdí tam spoustu lidí. Je to taková Vánoční vesnička.

30. prosince
Tento den byl výletový, já, přítel, rodiče a Jířa jsme jeli do Žďáru nad Sázavou (město asi 6 km od nás) do Moučkova domu a na Tvrz, kde probíhali Vánoční výstavy apod, bylo to moc pěkné.

Pak jsme pokračovali do již zmiňovaných Kladrub, kde to bylo opravdu nádherné, všechny baráčky vyzdobené, všude světýlka, betlémek, nádherné dekorace po všech stromech, keřích, střechách, dokonce i na autobusové zastávce. Všem doporučuji vánoční Kladruby, je to neuvěřitelné, hned na začátku se na zahradě místních obyvatel se prodává svařák a čaj, je tam i posezení v takové garáži, a pak si můžete projít vesničku a ta má nádhernou vánoční atmosféru !

31.prosince
Ráno se samozřejmě dělali chlebíčky a jednohubky a podobně, ale já přejdu rovnou k večeru :)
Kolem 19:00 jsme šli s přítelem do místní restaurace Růže, kde už byli naši kamarádi Renča s Honzou, tam jsme poseděli, hráli jsme člověče napij se a kolem 22 h jsem s přítelem ( Renča s Honzou šli domů) šli k Pytlovi, kde byla malá hause party, byl tam Standa, Peťa s Mončou, dva Peťovi kámoši, chvíli Marcela ( ta ale odešla asi po půl hodině, co jsme přišli), a samozřejmě Pytel s Barčou :). 
Okolo půl dvanácté jsme se začali oblékat s tím, že jsme šli k Márovi na ohňostroj, do toho tam přišla Týna, ale my už byli v bundách, takže se ani neohřála a šli jsme rovnou k Márovi, cestou se Týna se Standou a Mončou odpojili a na půlnoc byli u Týny, kde měla menší akci s jejím dědou a strejdama :D. Zbytek jsme na půlnoc přišli k Márovi, kde proběhl menší ohňostroj a připíjení šampusem, pár minut po půlnoci přišli ti tři odpojení :).
Pak bylo v plánu jít zpět k Pytlovi, ale Týnka chtěla ukázat i mě, takže i mě dotáhla k nim, kde jsem si dala panáka a po chvíli zase šla, Týna šla sice s námi, ale v půlce cesty se odpojila a šla zase jinam :D.
Já s přítelem a Standou jsme šli k Pytlovi a když jsme tam došli zjistili jsme, že Petr s Mončou tam nedošli, a že Petr má všechen alkohol v batohu (volali jsme mu, ale marně šel dom a usnul :D)
Takže nám zbyl šampus a nebylo co pít :D. Chvíli jsme tam byli ale kolem 2 možná půl třetí jsme šli taky domů.


1.ledna
Ráno jsme se probudili a nebylo nám špatně ( děkujeme Peťo žes nám utekl s alkoholem :D)
Na oběd zase přijel brácha s Luckou . Odpoledne jsme si šli k Pytlovi aspon pro bílej rum, kterej mu ráno Petr vrátil :D a navečer jsme jeli na ohňostroj, vzali jsme Peťu i Standu a šli ještě na benzínku na kafe, kde jsme měli sraz s Michalem (kamarád přátele). A všichni jsme pak jeli na ohňostroj, kde byl i brácha s Luckou a Jířou a taky Radimkem ( brátránek Jíři od Lucky sestry).
Večer jsme měli takovej rodinej druhej Silvestr, dopili jsme bílej rum a taky taťka načal wishky od Vánoc a Tonda (přítel) měl piva tak jsme něco málo popili koukali na Občanský průkaz a šli spát :)

2. ledna
Nedělali jsme skoro nic odpoledne jsme šla ven s Terkou vyvenčit Sunny a navečer odjel brácha s rodinou 

3.leden
Den kdy se nic neděje, konečně jsme sedla a píšu deníček, zítra teda snad vyjdou ty vánoční dárky a od zítra nastává velké účení na zkoušky, vůbec se netěším...:(






1 komentář:

  1. ~Čaué~
    Ta první fotka je moc hezká. Viděla jsem ji na instagramu :)
    Mě to ani zase tak neuteklo, což je docela k údivu, protože mě většinou všechno utíkalo vždy rychle. Teda minulý rok určitě..
    Z důvodu, že teď bydlím s babičkou a dědou, tak jsme si dárky dávali tam. Den předem s mamkou. Taťka přijel k nám za babičkou a dědou. A nějaké lidi z rodiny jsem ani neviděla... Třeba dlouho z mamčiny strany ze Slovenska a jejího nevlastního taťku, který bydlí docela kousek, ale nebyl čas, což je jako.. no...
    Je to takové složitější :)
    Koukám, že jste to dost měli takové rodinnové, což je moc fajn :)
    Takže 31. pařba ... sem a tam :D
    Takže ses měla docela fajn koukám, to je dobře :)
    tak se měj i nadále fajn a ahoj :3 U dalšího článku :)

    OdpovědětVymazat