1. 2. 2016

Wishlist únor 2016

1.Zůstaň se mnou - Žít pro lásku
Protože jsem viděla film Zůstaň se mnou a strašně mě zaujal, ráda bych si přečetla knihu a zároveň i druhý díl, který je ztaím v knižní podobě. Pokud jste film neviděli doporučuji. Já osobně mám raději když si prvně přečtu knihu a pak až film, ale nevěděla jsem, že je i kdnižní verse a až když jsem si hledala něco o filmu tak jsem to zjistila :)

2. Kam jsi odešla



3.Mixer/ smothie maker 

Ráda bych si pořídila něco na ovocné koktaily, nepotřebuji drahý smothie maker, stačí nějaký obyčejnější mixer, ale protože těmhle přístrojům vůbec nerizumím sama nevím co přesně  hledám  :)

4.Černý rámeček na více fotek

Protože, jak už možná víte, můj pokoj proběhl menší rekonstrukcí, tak je čas na dokoupení vhodných doplňků, jako jeden z nich bych chtěla černý rámeček na mou nové vybílenou zeď nad postelí. Líbí se mi takové ty s nápisem MEMORIES a místem na několik fotek, záleží, co ale seženu v obchodech :)

5. Bílý "kelímek" na štětce









Chci si pořídit jakýkoli bíly květináček, kelímek či sklenici na kosmetické štětce, pokoj mám laděný do bílo-černo- šedé a na mém kosmetickém stolku se štetce nacházejí v keramickém květináčku, který se do pokoje vůbec nehodí.

6.Šuplíčky na kosmetiku



Na mém kosmetickém stolečku, mám dva kartonové šuplíky, kam si dávám kosmetiku, jsou sice černé, ale šuplíky jsou gepardí, což se opět nechodí k pokoji, přemýšlela jsem že bych je nějak přebarvila nebo přelepila na bílo, ale nenapadá mě jak.
Tyto na obrázku by byly skvělé, stačily by jen dva, netuším co objevím v obchodech, třeba žádné co by se mi líbily neseženu a nějak si ty staré vylepším.

7.Šaty na ples


Poslední věc tohoto wishlistu jsou šaty, které si, ale dnes jedu koupit a snad nějaké seženu, článek je přednastavený, takže, teď vám nemohu říct, zda už je mám či ne :). Problém je, že nemám VŮBEC představu jaké chci, nevím jaký střih ani barvu, takže uvidím až co bude v obchodech :). Představuji si asi spíš se sukní do A,ale nebráním se ani obtaženým :)Také se mi poslední dobou líbí šaty s průstřihy na bocích, no uvidíme co nakonec seženu :)

3 komentáře:

  1. ~Čaué~
    Já Zůstaň se mnou viděla a ráda bych i přečetla.
    Doufala jsem v to, že je i druhý díl :)
    Těším se. Snad tam nejsou ale jiní herci :/
    Černé rámečky se dají i vyrobit :)
    Já ani štětce nepoužívám, tak na ně nic nepotřebuji. Snad něco seženeš. Na to se dá využít skoro cokoli :)
    Nějaké šaty na maturák.. můj... si budu pak shánět.
    Škoda, ale nezobrazuje se mi ta poslední fotka těch šatů.
    No co se dá dělat.
    Tak sháněj a měj se :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mixér mám podobný a je fajn :-) knihy nechci, ale chtěla jsem je. A šaty na obrázku vypadají krásně.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. krásný wishlist, v pepcu mají spoustu takových pěkných drobností do pokoje :) Mixér se nám rozbil, takže to vždycky šteluju aby to fungovalo, také by se mi hodil :)

    OdpovědětVymazat