18. 7. 2016

Kam na sluneční brýle ? CLAIRE´S

Ahojté !
Léto je v plném proudu a co se doplňků týče, k létu neodmyslitelně patří sluneční brýle.
Slouží nejen jako ochrana proti sluníčku, ale i jako modní doplněk. Abych se přiznala já na brýle moc nejsem, věčně je zapomínám a někdy mám pocit, že když je mám nasazené jsem dezorientovaná :D. Každopádně když se jdu opalovat tak jsou mým zachráncem :).

Včera jsem byla v nákupním centru a navštívila můj oblíbený obchůdek plný doplňků, kosmetiky a dalších roztomilých blbůstek Claire´s. Strašně ráda tam chodím "očumovat" věcičky, je to asi nejvíc roztomilej obchod co znám, ale ruku na srdce, ne vždy je tam úplně levno, nedávno jsme koukala na sluneční brýle a ceny byly poměrně vysoké, o to víc jsem byla překvapené, když jsem tentokrát narazila na stojan nacpaný spoustou krásných slunečních brýlí jen za 130 KČ !. Najdete tam fakt zajímavý a originální kousky, různé tvary od srdíček po kulaté až po klasický tvar, různé druhy obroučků a nožiček, všelijaké zdobení na brýlích v podobě kytiček a mašliček, no prostě ráj :). 
Byla jsem rozhodnutá si nějaké odnést, hned první které jsem popadla jsme si nakonec i vzala, ale mezitím jsem si vyzkoušela mnoho originálních brýlí, na které bych ale nakonec neměla stejně odvahu a tak jsem zvolila jednoduchou klasiku.
A proč tento článek píšu ? Protože věřím že spousta z vás má Claire´s ráda a ví jak krásné sluneční brýle tam mívají a tímto článkem vám chci říct ať neváháte a zajdete tam, protože ve všech prodejnách Claire´s jsou momentálně stojany s brýlemi za jednotnou cenu 130 Kč :)

 A jaké brýle jsem si nakonec v taštičce odnesla já ?

Poměrně obyčejné pilotky s růžovými nožičkami na kterých jsou něco jako aztécké znaky :)
Můj kluk mi řekl, že mi sluší nejvíc a mě přijdou univerzální a nositelné téměř ke všemu, zvolila jsem zlatou barvu (měli i stříbrné, ale možná s jinými nožičkami), protože zlatou mám raději :)


A co na ně říkáte vy ? Líbí/nelíbí ? :)

7 komentářů:

  1. Mě osobně se pilotky nelíbí, ani na sobě, ani na druhých, příjde mi, že sluší pouze pár typům lidí.. Ale to je mj názor. :) V tomto obchodě jsem se ještě na sluneční brýle nedívala, děkuji za tip! :)

    Letní narozeninová giweaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme úplně naopak mě naopak přijde že pilotky sedí většině lidí :)

      Vymazat
  2. Brýle se mi líbí. Jenže mi takové (snad ani jiné) sluneční brýle nesluší. Ve všech si připadám jako moucha :D

    Díky za tip, kde nakupovat! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné brýle :-) Děkuji za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Brýle jsou pěkné, nicméně Claire's je šíleně předražené, ale to oblečení a doplňky u nás jsou obecně. Ale brýle jsou vážně moc hezké:) jinak souhlasím stím, že neustále brýle ztrácím a tak musím mít alespoň troje, abych vždycky našla alespoň jedny :D

    OdpovědětVymazat
  5. Brýle se mi moc líbí :) i když já teda pilotky nenosím, protože mi nesluší :D
    Sháněla jsem nějaké, když jsme teď byly s mámou v Praze nakupovat a vůbec žádné mi nepadly do oka, ale do Claire's mě teda ani nenapadlo jít, tak příště půjdu. :)
    Já totiž bez brýlí v létě vůbec nepřežiju a ty svoje oblíbené jsem si rozsedla :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty vypadají suprově. Právě nějaké takové pilotky bych taky hrozně chtěla. Jedny podobné jsem měla skoro dva roky, ale nedávno se mi je podařilo rozbít, tak si musím sehnat nějaké nové. Koukala jsem různě po internetu a všimla jsem si, že třeba tady mají docela slušný výběr, tak asi zkusím nějaké objednat právě odtud.

    OdpovědětVymazat